Un sol espai.
Diversos residus.
Apropem el reciclatge.
Green society.

La instal·lació de punts nets contribueix a la formació i conscienciació en aspectes relacionats amb la millora de la gestió dels residus per part dels ciutadans

A Espanya la distribució mitjana de deixalleries és bastant menor que la de països avançats en la gestió d’aquestes infraestructures. L’increment de nombre d’aquestes instal·lacions a Espanya per apropar les deixalleries als ciutadans és fonamental, ja que com millor és la ràtio habitant servits – deixalleria, les quantitats recollides per habitant són superiors a les situacions on la densitat de punts nets per habitant és menor.

Solucions a mida

Sabies que en una setmana una oficina d’unes 100 persones produeix al voltant de 20 bosses de residus de les quals el 90% d’aquestes escombraries pot ser reciclada?

A ADINSOL som conscients de la importància de la reducció de l’impacte ambiental en les empreses i creiem en una economia circular a través del reciclatge.

D’aquesta manera proporcionem a les empreses o institucions solucions per facilitar el reciclatge, dotant-los de sistemes de recollida selectiva per a que a través d’un procés de reciclatge tots els residus puguin tenir una nova vida.

Els Centres de Treball Sostenibles són totes aquelles empreses que han implantat un sistema de recollida selectiva dels seus residus perquè a través del seu reciclatge puguin tenir una nova vida.
Adinsol col·labora amb les empreses interessades dotant-los dels contenidors que necessitin per a la implantació de la recollida selectiva de residus.

Sol·licita més informació

  PUNTS NETS

  Les deixalleries són instal·lacions on es recullen residus específics i que promouen el reciclatge i la valorització de certs tipus de residus i ajuden a minimitzar l’abocament incontrolat d’ aquests.

  La posada en marxa dels punts nets evita l’abocament incontrolat de residus no comuns, disminueix riscos ambientals i es millora el tractament dels residus, ja sigui reutilització, reciclatge, valorització energètica o eliminació de forma segura en abocadors controlats.

  En altres projectes anteriors hem treballat en col·laboració amb una empresa especialitzada en el subministrament de les ampolles contenidores per dipositar l’oli reciclat.

  Aquestes ampolles tenen les següents característiques:

  • Capacitat 1,5 litres
  • Material HD_PE (alimentari) 100% reciclable
  • 110 grams de pes
  • Mesures: 100 mm Ø x 265mm d’altura
  • Tap amb doble sistema d’obturació
  • Serigrafia personalitzable

  Nosaltres podem oferir el contacte amb l’empresa encarregada de la recollida de les ampolles o podem informar-los sobre empreses que fan aquest servei a la seva zona.

  1. Venda de l’oli utilitzat recollit.
  2. Venda d’espai publicitari al panell frontal del punt de reciclatge. Aquest panell es pot convertir en pantalla digital.
  3. Venda d’espai publicitari a les ampolles de recollida de l’oli.
  1. Ajuda per a empreses socials.
  2. Fomenta l’economia circular.
  3. Conscienciació mediambiental i reducció de la contaminació.

  Dotar un espai amb papereres que permeten la separació de residus, fomenta la reutilització i el reciclatge de les escombraries, així com la protecció de l’entorn i la salut de les persones.

  Podem adaptar les nostres papereres al residu que més es generi a la seva empresa o localitat: paper, envasos de plàstic, vidre, etc. També podem fer-les per a un o per a diversos residus.

  • Paperera reciclatge ideal per a tot tipus d’edificis.
  • Paperera recollida selectiva d’escombraries per a la utilització en les comunitats, les empreses i institucions estatals.
  • Molt compacta i poc voluminosa.
  • Fàcil de netejar.
  • Durabilitat i qualitat de fabricació.